aantal 4 | hoofdgerecht | weekend | hollands, scandinavisch |
Nu raapstelen (een oer-Hollandse voorjaarsgroente) aan een glorieuze comeback bezig zijn, krijgen we alleen maar meer zin in salades, fritattas en frisse lentegerechten met raapstelen! Dit voorjaar maakte delicious.friend Kirsten deze gestoomde raapstelen met gravlax. Let op: begin 2 dagen van tevoren met dit gerecht. Maar wat is het de moeite waard zeg!
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
* Begin 2 dagen van tevoren met dit gerecht.
* Kies superverse vis, die je ook rauw kunt eten. Als je het lastig vindt om de graten te verwijderen kun je ook 2 even grote zalmfilets met vel kopen.
Recepten: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gestoomde raapsteeltjes met gravlax