aantal 4 | hapje, voorgerecht | weekend | aziatisch |
Zelf dumplings maken is helemaal niet moeilijk. Je vouwt de heerlijke vulling van garnalen en shiitakes in een wontonvelletje en terwijl de dumplings stomen maak jij een lekkere dipsaus. Zo gepiept! Wil jij verschillende dumplings maken? Probeer dan ook onze snelle dumplings met zoetzure venkel.
Totale tijd:30 minuten
*Diepvries wonton- en gyozavellen zijn te koop in de ruim gesorteerde supermarkt of
bij de Aziatische supermarkt. Laat het pak ± 1 uur op kamertemperatuur ontdooien.
Leg tot gebruik in de koelkast. Voor deze dumplings kun je beide soorten deeg
gebruiken, maar knip vierkante velletjes met een schaar bij tot een rondje.
Geef de dumplings met de saus, bestrooi ze met wat bosui en sesamzaad en dien
meteen op.
Bekijk ook de video van de gestoomde garnalendumplings:
delicious. in samenwerking met WMF
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gestoomde garnalendumplings