aantal 4 | nagerecht | feestelijk, kerst | hollands |
Stoofperen, kippensoep, draadjesvlees, hazenpeper, Haagse bluf… snak je ook af en toe naar een écht Hollandse klassiekers? Wij verzamelden 11 favorieten en maakten er moderne versies van. Dit keer: gestoofde peren met pistachekletskop en easy yoghurtijs.
Kooktijd:1 uur
Oven10 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
* Kies donker zwaar bier met een melasse-smaak, bijv. Struisbier van Brouwerij ’t IJ (ekoplaza.nl/producten/product/struis).
Fotografie: Alan Jensen. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Eke Mariën. Recepten: Dosia Brewer, Minta Nicolaï, Bas Robben, Trudelies Schouten, Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gestoofde peren met pistachekletskop en easy yoghurtijs