aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, herfst, najaar, voorjaar, weekend, winter, zomer | internationaal, mediterraan | glutenvrij, vegetarisch
Zoete aardappel, wie is er niet dol op? De pure smaak van deze toegankelijke pieper geef je makkelijk wat extra's met geroosterde kikkererwten, fijne specerijen en yoghurt met een kick. Helemaal glutenvrij én lactosevrij, als je voor plantaardige yoghurt kiest. Ook nog eens supersnel klaar: binnen 30 minuten schuif je aan tafel! Zin in meer zoete aardappel? Maak onze boerenkoolstamppot met zoete aardappel, spekjes en pinda’s!
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde zoete aardappel met kikkererwten en chili-yoghurt