aantal 4 | voorgerecht | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | | glutenvrij, vegetarisch
Een juweel van een soep! Merijn schreef voor ons kerstnummer 5 fantastische soepen die stuk voor stuk indruk maken qua smaak én presentatie. Onze stiekeme favoriet is deze tomatensoep, die van zichzelf al lekker is, maar door de geroosterde tros druiven er überfeestelijk uitziet.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:10 minuten
Oven40 minuten
Totale tijd:40 minuten
WIJNTIP: soepele, zachte, frisse rode wijn (zonder houtrijping): beaujolais, Italiaanse valpolicella.
RECEPTEN: MERIJN TOL | FOTOGRAFIE: SASKIA VAN OSNABRUGGE | STYLING: JET KRINGS | BEREIDING: AJDA MEHMET | BEWERKING: TRUDELIES SCHOUTEN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde-tomatensoep met druiven, walnoot en ricotta