aantal 4 | voorgerecht | | |
De perfecte opening voor een feestelijk diner is dit gerecht met geroosterde pijlinktvis. Serveer het met frisse chili-limoenolie.
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:8 minuten
Totale tijd:28 minuten
*in zout ingemaakte citroenen koop je bij goed gesorteerde supermarkten, meditarrane en midden-oosterste winkels.
voorbereiden: kan de ochtend van tevoren. Maak de inktvis schoon: trek voorzichtig de kop met de tentakels van het lijf. Het inktzakje en de ingewanden komen vanzelf mee. Maak het lijf vanbinnen schoon, verwijder ook de harde balein en snijd de kop van de tentakels. Spoel alle delen onder koud stromend water en laat uitlekken.
RECEPTEN, STYLING EN BEREIDING JANNEKE PHILIPPI FOTOGRAFIE SERGE PHILIPPI BEWERKING TRUDELIES SCHOUTEN M.M.V. BYMOLLE.COM LINNENGOED
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde pijlinktvis met chili-limoenolie