aantal 4 | brunch, hoofdgerecht, lunchgerecht, salade | doordeweeks, weekend, zomer | mediterraan |
Zelf pompoenhummus maken lijkt misschien veel werk, maar je kunt het een dag van te voren voorbereiden. Dan hoef je het de avond zelf alleen nog maar af te maken. Gek op hummus? Probeer één van onze vier favoriete recepten met hummus.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:20 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:50 minuten
Wijntip: Witte volle wijn. De marsanne-roussanne blend uit Zuid-Frankrijk, chardonnay-sémillonblend uit Zuid-Afrika of Australië.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten m.m.v. bymolle.com en Linnengoed
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde-kipsalade met pompoenhummus