aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, lente, weekend, zomer | hollands |
Knapperige groene asperges, krokant broodkruim en zachte kabeljauwvlokken... Als het ons ligt mogen (groene) asperges het hele jaar door in het seizoen zijn. Tip van Janneke: 'Lekker met in de schil gebakken of gepofte krieltjes. Kies liefst voor biologische aardappelen, dan weet je zeker dat er geen bestrijdingsmiddelen op de schil zitten.'
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Kies kabeljauwhaas met een verantwoord keurmerk of kijk op goedevis.nl voor een alternatieve verantwoorde vis.
RECEPTEN, STYLING EN BEREIDING JANNEKE PHILIPPI FOTOGRAFIE SERGE PHILIPPI BEWERKING TRUDELIES SCHOUTEN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde groene asperges met kabeljauwvlokken