aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | zomer | frans |
Deze geroosterde bavette kan zowel op de barbecue als op de grillpan worden bereid. Samen met de pastasalade met blauwe-kaasdressing, is dit hét gerecht voor een heerlijke zomeravond.
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
* Bavette wordt gesneden uit de vang (het buikdeel net voor de achterpoten van het rund), is wat meer gemarmerd, stevig van structuur, heeft meer smaak en is goedkoper dan biefstuk. Snijd het dwars op de draadrichting. ** Tatsoi is een soort kleinere variant van paksoi, heel geschikt om rauw in salades te verwerken. Te koop bij veel oosterse supermarkten, soms bij groentewinkels, op de markt en bij natuurwinkels.
Recepten: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Eke Mariën. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | geroosterde bavette en salade met blauwe-kaasdressing