aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, herfst, weekend | frans, mediterraan | vegetarisch
De smaak van herfst en de mediterrane keuken komen samen in deze heerlijke fetaquiche. Of je het warm serveert of koud, met de luchtige amandelyoghurt bodem zal het goed in smaak vallen!
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:55 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
VARIATIETIP: Voeg aan de geroosterde aubergines ook wat gedroogde cherrytomaatjes toe.
TIP: Bakt de bodem van jouw quiche niet altijd bruin, zet de taart dan iets lager in de oven of bak de quiche op een in de oven voorverwarmde bakplaat.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILIPPI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Geroosterde aubergine-fetaquiche met amandelyoghurtdeeg