aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, najaar, weekend, winter | hollands | glutenvrij, vegetarisch
Snel, makkelijk én lekker koken? Voor ons geen uitdaging! Deze gepofte aardappels met gekaramelliseerde ui en kruidenyoghurt staan in nog geen 30 minuten op tafel. Wij serveren er karbonades bij, maar zalmfilet kan bijvoorbeeld ook.
Ben je een fan van zoete aardappels? Je kunt er ook waanzinnig lekkere soep van maken!
Totale tijd:25 minuten
Tip: Je kunt aardappels ook in de oven poffen. Bestrijk ze dan met olijfolie en wikkel ze in aluminiumfolie. Pof ze in een hete oven van 220°C afhankelijk van de grootte in 50-60 min. gaar.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gepofte zoete aardappel met kruidenyoghurt