aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, zomer | aziatisch |
Tofoe is, als je het Janneke Philippi vraagt, de nieuwe kip: veel eiwitten en ontzettend veelzijdig. “Ik marineer tofoe meestal zelf, van zoet tot pittig, net waar we zin in hebben. Als je weinig tijd hebt, zijn de al gemarineerde tofoesoorten heel handig!”
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:1 uur
* Soba- of boekweitnoedels zijn te koop bij sommige supermarkten, toko’s met Japanse producten en natuurwinkels te koop. Ze zijn fantastisch in een glutenvrij dieet.
Recepten, styling, bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gemarineerde tofoe met groene groenten