aantal 4 | hapje, voorgerecht | weekend, zomer | mediterraans |
Door zachte vis te frituren krijgt het een krokant jasje en een lekkere bite. Gebruik mineraalwater voor een extra luchtig beslag. Voeg kruiden zoals za’atar toe om het beslag extra smaakt te geven. Probeer ook eens deze gefrituurde spiering met saffraanmayonaise!
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
*Za’atar is een Midden-Oosters kruidenmengsel, te koop bij mediterrane winkels ** Geschikt is onder meer kabeljauw-, schelvis-, heilbot- en wijtingfilet. Of kijk op goedevis.nl voor een verantwoorde keuze *** Sint-jakobsschelpen of coquilles kun je bij een goede viswinkel kopen, evt. koraal (het oranje deel) gebruik je niet.
Recept: Valli Little. Fotografie: Brett Steens. Styling: David Morgan
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gekruide, gefrituurde garnalen en vis met aioli