aantal 4 | hoofdgerecht | feestelijk | mediterraan |
Klassiek eet je met het suikerfeest de kippastei b’stilla en andere kipgerechten. Deze gekonfijte citroenkip is klassiek en modern tegelijk, hartig en zoet en simpel & feestelijk. Perfect om het Suikerfeest mee te vieren. Dat je overigens gewoon mee mag vieren ook al heb je niet aan de ramadan gedaan. De gestoomde vermicelli (let op: gebruik echt de Marokkaanse voor optimaal resultaat) is een openbaring zo lekker. B’saha – op je gezondheid.
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:1 uur 10 minuten
Marineren30 minuten
Totale tijd:2 uur 5 minuten
Uit: Onder de Mediterrane Zon, Merijn Tol & Nadia Zerouali. Uitgeverij: Nijgh Cuisine. Fotografie: Sven Benjamins
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gekonfijte citroenkip met ras el hanout & dadel-abrikoosvermicelli