aantal 4 | dessert, nagerecht | kerst | |
De perfecte manier om een diner af te sluiten is met gekaramelliseerde kweepeer met monbazillac en 2 kazen. Dit recept van Janneke Phillipi is van tevoren te maken, dus: no fuss!
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:10 minuten
Afkoelen1 uur
Totale tijd:1 uur 35 minuten
Tip: rijp of onrijp? Sommige kweeperen vragen een langere pocheertijd. Test even met de punt van een scherp mes of deze makkelijk door het vruchtvlees glijdt, pocheer de peer anders nog wat langer.
* Voeg wanneer de kweeperen nog niet helemaal rijp zijn 2-3 el extra suiker aan de siroop toe.
Recepten, fotografie, styling en bereiding: Studio Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gekarameliseerde kweepeer met monbazillac en kaas