aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | winter | hollands, nederlands |
We maken gehaktballetjes uit de oven met boerenkoolpesto en mozzarella, want doordeweeks gaan we voor maximale smaak in zo min mogelijk tijd!
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:35 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:55 minuten
* Boerenkoolpesto: mix in de keukenmachine 75 g jonge rauwe boerenkoolblaadjes (of gewone boerenkool, die je 2 min. blancheert) met 50 g geraspte pecorino, 25 g walnoten, ½ teen knoflook en ± 25 ml extra vergine olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Recepten: Phoebe Wood. Fotografie: Chris Court. Styling: Kirsten Jenkins
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gehaktballetjes uit de oven met boerenkoolpesto en mozzarella