aantal 4 | bijgerecht | doordeweeks, familietijd, lente, weekend, zomer | scandinavisch | glutenvrij, vegetarisch
In het gezin van de Deense chef-kok Mikkel Karstad neemt eten een bijzondere plaats in. Hij en zijn vrouw Camilla laten hun vier kinderen zoveel mogelijk ingrediënten proeven én trekken er vaak op uit om allerlei eetbaars zelf te zoeken en daarmee te koken. Resultaat? Het fantastische kookboek Nordic Family Kitchen.Een van de gerechten in het kookboek is dit recept voor gegrilde pofaardappels met kruiden, hüttenkäse & parmezaan. Een fantastisch bijgerecht met frisse, hartige smaken.
Kooktijd:30 minuten
oven1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
RECEPTEN, STYLING MIKKEL KARSTAD FOTOGRAFIE ANDERS SCHØNNEMANN
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gegrilde pofaardappels met kruiden, hüttenkäse & parmezaan