aantal 4 | bijgerecht, voorgerecht | doordeweeks, feestdagen, feestelijk, kerst, winter | | glutenvrij, vegetarisch
Dit witlof recept is totaal nieuw en verrassend anders dan de bekende witlofsalade met appel of witlof met ham & kaas. Een feestje waard en toch makkelijk te maken.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:20 minuten
Grill:5 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
* Rookmot koop je bij kookwinkels of slagers die veel BBQ-spullen verkopen. Je kunt ook een rookzak gebruiken op de grill, in de oven of op de bbq. Of roer wat gerookte olijfolie door de crème fraîche.
RECEPTEN MERIJN TOL FOTOGRAFIE ERNIE ENKELAAR STYLING ESTHER DE MUNNIK BEREIDING JESSICA LEK
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gegrilde lof op gerookte crème fraîche met appel & waterkersolie