aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | mediterraans |
Gevulde groenten met vers gehakt is eigenlijk altijd wel goed. Combineer het met gepofte aardappels en Hüttenkäse en het wordt delicious.! Extra speciaal en veel bekijks krijg je met coeur de boeuf*-tomaten: bijzonder van vorm én smaak.
Kooktijd:20 minuten
Oven of BBQ40 minuten
Totale tijd:1 uur
* Coeur de boeuf tomaten zijn in het zomerseizoen in sommige supermarkten te koop. Ze zijn geribbeld, vaak nog wat groenig en dan ook eetbaar en bevatten heerlijk stevig vruchtvlees, ideaal om te bakken en vullen.
Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Bart Stuart. Productie en recept: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gegrilde gevulde vleestomaten met gepofte aardappels en Hüttenkäse