aantal 4 | bijgerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | internationaal | vegetarisch
De lekkerste variatie ooit op witlof uit de oven: smoor eerst de witlof met boter, moscatel en sjalot gaar voor een volle zachte smaak. Dit zet je dan onder de oven-grill met bechamel en romige chaource. Goddelijk!
Kooktijd:35 minuten
grill5 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Moscatel is zoete witte wijn van de intens zoete muskaatdruif, te koop bij supermarkten en slijters. Chaource is romige witschimmelkaas van koemelk met AOP keurmerk uit de Champagne-streek, je koopt het bij de kaasspecialist en grotere supermarkt.
RECEPTEN: MERIJN TOL | FOTOGRAFIE: ERNIE ENKELAAR | STYLING: ESTHER DE MUNNIK | BEREIDING: JESSICA LEK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gegratineerde witlof met moscatel en bechamel