aantal 4 | borrelhap, Borrelhapje, hapje, hapjes | feestdagen, feestelijk, kerst, weekend | internationaal | lactosevrij
Chique diners zijn fijn, maar eten met je handen is ook leuk. Het is toch één groot feest om je tafel zo vol te zetten en je gasten vrij te laten om alles met de hand te eten. Vis en schelp- en schaaldieren zijn daarvoor dé perfecte keuze. Elegant en ruig tegelijk, en alles kan tegelijk op tafel!
Voorbereiding:30 minuten
koelkast1 uur
Totale tijd:1 uur 30 minuten
Recepten: Merijn Tol, Fotografie: Sophia van den Hoek, Styling: Maaike Kooreman, Bereiding: Martine Steenstra, m.m.v. Duikelman Kookboeken & Porselein (glaswerk, servies, schaaldieren-tools)
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gefrituurde rode mul met venkelzaad