aantal | dessert, gebak, nagerecht, taart | familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, pasen, weekend | |
Sinds Rutger ontdekte dat gebakken cheesecake wél lekker is, bakt hij ze zelf. Proef zijn zomervariant met nectarine en passiefruit en je wilt niets anders meer!
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:2 uur
opstijven4 uur
Totale tijd:6 uur 20 minuten
TIPS:
Liever geen pitjes in de compote? Wrijf het vruchtvlees van passiefruit dan eerst met de bolle kant van een lepel door een fijne zeef.
In plaats van nectarines kun je ook perziken nemen als topping.
RECEPT, BEREIDING: RUTGER VAN DEN BROEK | FOTOGRAFIE: SASKIA LELIEVELD | STYLING: ALEXSTYLING.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gebakken cheesecake