aantal 8 | dessert, nagerecht, taart, zoet | feestelijk, zomer | frans |
Rutger van den Broek is dol op sappig zomerfruit en bakt daar graag mee. Voor deze galette koos hij zijn favoriete fruit – nectarines en kersen – en combineerde die in een Franse galette. Zo geniet je extra lang van de (na)zomer. Begin een dag eerder aan dit recept.
Voorbereiding:40 minuten
Kooktijd:45 minuten
Uitlekken & rusten1 dag 1 uur
Totale tijd:1 dag 2 uur 25 minuten
RECEPT RUTGER VAN DEN BROEK, FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN, PORTRET RUTGER: ERNIE ENKELAAR, STYLING MAAIKE KOORMAN, FOODSTYLING JACQUELINE PIETROWSKI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Galette met nectarine, kersen & romige sinaasappelhangop