aantal 4 | hoofdgerecht, lunchgerecht | doordeweeks | italiaans |
No waste, want een frittata is ideaal voor restjes gare groenten en wat laatste verse kruiden en bladgroenten. Deze goedgevulde omelet eet je zowel warm als koud.
Kooktijd:15 minuten
Oven15 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Verwerk er gare groente in als boontjes, broccoli, bloemkool, venkel, prei, spruitjes. Of rauwe bladgroenten als spinazie, rucola, snijbiet of andijvie. Bak bladgroenten eerst kort zodat ze slinken voordat je het eimengsel erbij giet. Kook harde, rauwe groenten eerst beetgaar, voordat je ze in de omelet verwerkt. Je kunt er ook restjes vleeswaren als ham of salami in verwerken voor extra smaak.
Recept: Eke Mariën. Fotografie: Eric van Lokve. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | frittata (italiaanse groente omelet)