aantal 4 | bijgerecht, brunch | doordeweeks, voorjaar, weekend | italiaans | glutenvrij, lactosevrij
Onverwacht verrukkelijk is dit Siciliaanse groentegerecht vol geur en kleur. Je maakt hem met voorjaarsgroenten als verse tuinbonen, erwtjes en artisjokken. Neem de kleine violette artisjokken, die snijd je makkelijk in plakjes. Probeer ook eens beenham met frisse kruidencrème.
Kooktijd:50 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Of neem 8-10 uitgelekte gegrilde artisjokparten op olie en voeg ze 5 min. voor het einde van de stooftijd toe.
RECEPTEN MERIJN TOL. FOTOGRAFIE ERNIE ENKELAAR. STYLING ESTHER DE MUNNIK. BEREIDING YVONNE JIMMINK. M.M.V. KERAMIEKKANTOOR.COM
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | fritedda: stoof van tuinbonen, doperwten en artisjok