aantal 6 | zoet | feestelijk, pasen | |
Frambozen, lekker om zo te eten, los uit de hand, maar ook heerlijk te gebruiken in recepten. In zoet bijvoorbeeld. In deze frambozenshortcakes gebruik je verse frambozen en frambozenjam.
Kooktijd:25 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:50 minuten
*Je kunt ook kant-en-klare amandelmeel kopen bij sommige natuurwinkels en supermarkten. *Rijstebloem is te koop bij de natuurwinkel. Hierdoor is dit recept glutenvrij, gebruik dan wel Backin bakpoeder van Dr. Oetker. Met tarwebloem uit de supermarkt gaat het ook goed, maar dan is de cake niet glutenvrij. ***Je kunt de shortcake ook in een springvorm van 24 cm Ø maken.
delicious.jam past perfect bij deze frambozenshortcakes!
delicious. jam zit barstensvol vers, perfect gerijpt (na)zomerfruit. Het fruitpercentage is maar liefst 65% en dat is extra hoog!
delicious.jam is zoet van nature en heeft een lager suikergehalte dan de meeste andere jam. Zonder extra toevoegingen proef je pure jam, precies zoals wij vinden dat jam moet smaken! De jam is fris, fruitig en niet te zoet.
Recepten: Valli Little. Fotografie: Mark Roper. Styling: Yael Grinham. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | frambozenshortcakes