aantal 10 | zoet | weekend | | lactosevrij
Voor toetjes en gebak grijp je al snel naar de glanzende witte suikerkristallen. Toch zijn er meer ingrediënten waar je taart, koekjes en zelfs snoepjes lekker zoet mee kunt maken. Bijvoorbeeld in een crunchy frambozen-noten-zadenreep met oerzoet. Die eet je bij de thee of neem je mee als lekker extraatje. Lekker voor onderweg of als tussendoortje!
Kooktijd:25 minuten
Oven1 uur
Totale tijd:1 uur 25 minuten
*oerzoet is ongeraffineerd, gedroogd suikerrietsap, te koop in natuurwinkels.
Productie en recept: Dosia Brewer. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Yvonne Jimmink
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | frambozen-noten-zadenrepen met oerzoet