aantal 4 | hoofdgerecht | familietijd, feestelijk | italiaans |
Flensjes met paddenstoelen uit de oven zijn een geweldig vegetarisch hoofdgerecht. Vul flensjes royaal met paddenstoelen en truffeltapenade, bechamelsaus en een laag parmezaan erover en dan de oven in! Maak je een heel Italiaans menu? Zet de flensjes op je menukaart als crespelle, de Italiaanse naam.
Voorbereiding:45 minuten
Kooktijd:10 minuten
Oven20 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
* Truffeltapenade is een gehakt mengsel van paddenstoelen met wat gemalen truffel erdoor. Te koop bij ruim gesorteerde supermarkten, delicatessenzaken of online.
Recept, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | flensjes met paddenstoelen