aantal 4 | hoofdgerecht | zomer | spaans |
Is het eenmaal lekker weer, dan wil je er ook van kunnen genieten. Daarom koken we gerechten uit 1 pan die ook superhandig zijn voor een lang weekend weg.. Probeer vandaag absoluut Jannekes fideua met vis die ze op de paella-manier maakt! Janneke: ‘Tot een paar jaar geleden had ik nog nooit van fideuà gehoord. Fideuà is een variant op paella – ik ben er dol op, vooral dat krokante korstje! In plaats van rijst wordt het bereid met fideos, een soort Spaanse spaghetti die je in verschillende diktes kunt kopen. Zelf spaghetti in stukken breken vind ik een prima alternatief!‘
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
* Saffraan is ook in veel supermarkten verkrijgbaar tegenwoordig of anders bij de mediterrane winkels. Kies witvis van verantwoorde vangst, kijk bijv. op goedevis.nl.
Recept: Janneke Philippi. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | fideuà met vis