aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | italiaans |
September en oktober zijn oogstmaanden. Tomaten, courgettes en uien zijn op hun best en voor een prikkie te koop. En deze week wel het allerbelangrijkst: ideaal om flexitarisch mee te koken tijdens de delicious.flexweek.
Kooktijd:30 minuten
Oven25 minuten
Totale tijd:55 minuten
* Rigatoni zijn wat grovere korte buisjespasta.
** Romaine, romaanse of bindsla is in deze tijd goed verkrijgbaar, of neem een paar kropjes van de babyvariant: little gem of cossla. Laat kleine slablaadjes heel.
Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Jeroen van der Spek. Styling: Jet Krings. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | feta-courgetteschotel met sla