aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | hollands |
Farro is lekker chewy en heeft een notige smaak, heerlijk in combinatie met het bittere van tuinbonen. Mogen tuinbonen van jou wel wat minder bitter? Dubbeldop ze dan.
Totale tijd:25 minuten
* Farro is een oeroud tarweras, dat bij de Romeinen al favoriet was. Het heeft een hoge voedingswaarde en heb je tarwe-intolerantie dan kan het zomaar zijn dat je farro, en vaak ook spelt, wel kunt verdragen. Farro lijkt veel op spelt, dat is ook een oud tarweras. Je kunt de farro in dit recept ook door spelt vervangen. Te koop bij veel supermarkten.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | farro met chorizo, artisjok, tuinbonen en manchego