aantal 1 | | | mediterraan | glutenvrij, vegan, vegetarisch
Ok, daar is hij dan: de noten-zadencrunch die je óveral in Café Mazahar terugziet! Emma de Thouars kwam er speciaal een keer voor eten. Maar vrees niet, want het is belachelijk makkelijk te maken en in een wip heb je een flinke pot vol. Handig, want deze crunch wil je nu altijd klaar hebben staan. Opwindend goedje, deze verslavende crunch. Daar hoort dan ook een dito nummertje bij: Yekfini nesma’ sotak van Libische Egyptenaar Hamid al Shaeri, uit de Habibi Funk-compilatie.
Kooktijd:10 minuten
Totale tijd:10 minuten
RECEPTEN, BEREIDING MERIJN TOL. FOTOGRAFIE SASKIA VAN OSNABRUGGE. STYLING MAAIKE KOORMAN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | De noten-zadencrunch van Merijn