aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | aziatisch |
In Azië zijn noedels razend populair en bij ons óók! Tip: ga een keer naar een goede Aziatische supermarkt, haal een tas vol spannende Chinese smaakmakers en maak deze dandan-noedels. Superlekker en snel klaar.
Kooktijd:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
* Vijfkruidenpoeder, kuan dou, knoflookbieslook, szechuanpeper en Chinese sesampasta koop je bij Aziatische supermarkten. Vijfkruidenpoeder soms ook bij ruim gesorteerde supermarkten. De knoflookbieslook kun je vervangen door gewone bieslook, de sesampasta door tahin.
Recept: Valli Little. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Kirsten Jenkins. Bewerking: Bas Robben
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | dandan-noedels met chili-sesamsaus