aantal 4 | bijgerecht, hoofdgerecht, salade | doordeweeks | | glutenvrij, vegetarisch
Met onder meer nigellazaad, koriander en munt, zit deze crushed komkommer, avocado en perziksalade vól smaak. Yvette: Doordat de komkommer niet gesneden maar geslagen wordt, loopt de dressing er niet af, maar trekt het lekker in de groente. Voeg de dressing toe, et voilà een heerlijk frisse salade. Wil je vaker koken met fruit? Probeer één van deze 10 gerechten eens!
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
* Nigellazaad is een geurig zwart zaad, je koopt het in de biologische supermarkt (bijvoorbeeld van Het Blauwe Huis) of bij de toko en winkels met Midden-Oosterse producten.
RECEPTEN, STYLING, ILLUSTRATIES EN BEREIDING YVETTE VAN BOVEN FOTOGRAFIE OOF VERSCHUREN BEWERKING DOSIA BREWER
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | crushed komkommer, avocado en perziksalade