aantal 8 | brunch, brunchgerecht, dessert, gebak, nagerecht, zoet | familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, pasen, voorjaar, winter | australisch, internationaal |
Heb je een paar croissants over? Denk no waste en maak er dit surprise-toetje van met romige kokosvulling, witte chocolade en kersen!De aantrekkingskracht van witte chocolade zit in de combi heel zoet en vol romig! Als je dat in taart, toet, cake of pudding stopt en zorgt voor bijzondere smaakcontrasten als kruidige nootmuskaat, frisse kersen, pittige gember of romige banaan zit je helemaal goed. Tip: top het af met een subtiel laagje poedersneeuw van witte choco.
Voorbereiding:35 minuten
Kooktijd:1 uur 15 minuten
intrekken / rusten1 uur 30 minuten
Totale tijd:3 uur 20 minuten
RECEPTEN, BEREIDING: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | croissanttoetje met witte chocolade