aantal 3 | hoofdgerecht | doordeweeks | midden-oosters | lactosevrij
Deze couscous van bloemkool met linzenburgertjes en harissadressing is echt een topper voor doordeweeks. Snel klaar, vol groenten en smaak! Tip: In het groentekoelvak van de supermarkt vind je ook kant-en-klare bloemkoolcouscous. Makkelijk, maar wel minder vers.Ook harissa kun je zelf maken, je vindt hier het recept.
Voorbereiding:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
Zonder gluten? Vervang het paneermeel door maïsmeel of boekweitmeel, dan is dit gerecht ook nog glutenvrij.
** Voeg voor extra samenhang wat ei toe aan de linzenmassa. Maar dan is het gerecht niet meer vegan.
Recepten, styling, bereiding & fotografie: Studio Philippi
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | couscous van bloemkool met linzenburgertjes en harissadressing