aantal 4 | lunchgerecht, salade | | mediterraan | glutenvrij
De dressing met chorizo geeft deze courgettesalade extra smaak. Lekker als lunch maar ook fijn bij kip of vis van de bbq. Fijne inspiratie bovendien, voor alle gelukkige moestuinders die niet meer weten wat ze met hun courgette overschot aanmoeten.Rabarber bewaren? Zo doe je dat als het seizoen ten einde loopt
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
* Stracciatella – niet te verwarren met het ijs met dezelfde naam – bestaat uit stripjes mozzarella en verse room, als de binnenkant van burrata. Stracciatella betekent gescheurd of versnipperd. Verse stracciatella smaakt fris en licht zuur en is zelfs zonder kruiden erg lekker. Bestel stracciatella van tevoren bij je kaaswinkel.
RECEPTEN: HELENA MOURSELLAS | FOTOGRAFIE: MARK ROPER | STYLING: DAVID MORGAN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | courgettesalade met doperwten & chorizodressing