aantal 4 | nagerecht | zomer | |
Een toprecept: courgettecakejes met frosting, basilicumsorbet en steranijsaardbeien. Zo zet je een héél bijzondere toet op tafel.
Kooktijd:50 minuten
Oven/bevriezen1 uur 50 minuten
Totale tijd:2 uur 40 minuten
* Siliconen muffinvormpjes zijn stevig, je hoeft ze dus niet in een muffinvorm te zetten. Of gebruik een muffinvorm met 12 holtes en papieren muffinvormpjes (caisses).
** Je kunt sorbetijs ook zonder ijsmachine maken, als je een viersterrenvriesvak hebt. Doe het mengsel in een ondiepe bak en zet die minimaal 4 uur in de vriezer. Klop het ijs elk half uur met de mixer door.
Recept: Kirsten Eckhart. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | courgettecakejes met basilicumsorbet & aardbeien