aantal 8 | borrelhap, hapje, hapjes, snack, voorgerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | frans, nederlands |
Op een avond met vrienden trek je een fles bubbels open of shake je wat cocktails. Iets erbij? Serveer deze confit de canard-kroketjes: werkelijk onweerstaanbare hapjes. We raden je aan om maar meteen een grote hoeveelheid te maken en ze in te vriezen, zo heb je altijd een mind blowen snack achter de hand om iedere borrel in één klap super-de-luxe mee te maken. Zo blijven je gasten zeker tot na sluitingstijd plakken en je bepaalt zelf hoelaat het licht aan (of uit) gaat. Lekkere tip: schenk het vet uit het blik confit de canard in een glazen potje en bewaar in de koelkast of vries het in. Heerlijk om aardappels in te bakken! Ook lekker... Deze pompoen-saffraankroketten met paprika-hazelnootdip.
Kooktijd:45 minuten
opstijven en invriezen9 uur
Totale tijd:9 uur 45 minuten
RECEPTEN: LISELORE BUS | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: MAAIKE KOORMAN | BEREIDING: JULIE TEEKEN, TANJA DE HAAN (ASS.) | M.M.V. RUBY ROSE UTRECHT.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | confit de canard-kroketjes