aantal 2 | hoofd, hoofdgerecht, salade | doordeweeks | internationaal |
Julia: "Toen ik voor het eerst een simpele salade met rauwe, fijngesneden broccoli maakte (een recept van Deb van Smitten Kitchen – een aanrader om te volgen want ze schrijft heel goed) was ik ontzettend verrast over hoe goed het smaakte en hoe lekker de bite was. De salade in kwestie was aangekleed met een romige karnemelkdressing, wat rauwe rode ui, gedroogde cranberry’s en amandelschaafsel, en dat heeft de rauwe broccoli zeker nodig. Dit is mijn variant van die salade, met een sinaasappel-komijndressing in plaats van karnemelkdressing, dadels in plaats van cranberry’s en gezouten amandelen in plaats van amandelschaafsel, en met de toevoeging van kip en rode chilipeper om er een smaakvolle maaltijdsalade van te maken."
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
Uit: Citrusbijbel
RECEPT: JULIA HULLEMAN | FOTOGRAFIE: SASKIA LELIEVELD | STYLING: MARIJN VISSER | FOODSTYLING: AJDA MEHMET.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Confettisalade met sinaasappel-komijndressing