aantal 6 | nagerecht | kerst | |
Deze klassieke, romige pudding is geliefd bij jong & oud.. Citrus geeft de pudding een lekkere frisse smaak. Je kunt er ook voor kiezen om eenpersoons chipolatapuddinkjes te maken; leuk om op te dienen als nagerecht.
Kooktijd:45 minuten
Opstijven/wellen4 uur
Totale tijd:4 uur 45 minuten
* Marasquin is een bitterzoete, heldere likeur, gemaakt van een speciale soort zure kersen, oorspronkelijk uit Kroatië en Italië. Kies lekkere Hollandse bitterkoekjes, te koop bij banketbakkers.
TIP: pudding lossen Wil je de pudding op een bord keren en komt hij niet los van de vorm? Schud hem met bord en al heen & weer, dus niet óp & neer! Zo komt er aan de zijkant wat lucht bij.
Recepten: Trudelies Schouten. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Jet Krings. Bereiding: Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | citrus-chipolatapudding