aantal 12 | zoet | familietijd, feestelijk, weekend | | glutenvrij, vegetarisch
Deze heerlijk frisse cake met citroen & passievrucht is lekker smeuïg. Bovendien is hij glutenvrij en gezoet met kokosbloesemsuiker. Zéker het proberen waard.
Kooktijd:25 minuten
Afkoelen/ oven1 uur 35 minuten
Totale tijd:2 uur
* Boekweitmeel en light kokosmelk koop je bij de supermarkt of natuurwinkel. Kokosmeel, geraspte kokos, amandelmeel en kokosolie online of bij de natuurwinkel.
** Check op de verpakking of het glutenvrij is.
Recepten: Kerrie Ray. Fotografie: Brett Stevens. Styling: Michelle Noerianto. Bereiding: Kerrie Ray. Bewerking: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | citroen-passievruchtcake