aantal 800 | bijgerecht | weekend | frans |
Lekker voor bij de borrel, deze smaakvolle chutney. Maak hem gerust iets eerder. De chutney is maar liefst 4 weken goed houdbaar in de koelkast.
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Solo-knoflook bestaat uit één grote teen, het lijkt op een klein uitje. Ze zijn te koop bij goed gesorteerde supermarkten. Je kunt 1 bolletje solo evt. vervangen door 4 teentjes gewone knoflook. ** Chilivlokken of -flakes zijn gedroogde Spaanse pepers, die samen met de zaadjes grof zijn gemalen. Je kunt evt. ook kleine gedroogde pepertjes nemen en zelf vermalen of cayennepeper nemen als alternatief.
Recepten en bereiding: Jacqueline Pietrowski. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Jan Willem van Riel
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chutney van knoflook en dadel