aantal 10 | taart | feestelijk, weekend | internationaal | vegan
Anna Jones is dol op taart; ‘Ik ben een ongekende zoetekauw, dus ik neem gebak heel serieus. Deze stevige, kleverige chocoladecake met kokosolie is even populair bij mijn zoontje als bij mijn veganistische broer. Ik heb het recept gekregen van een Amerikaanse vriendin, vandaar dat er olie in gaat en geen boter. En eenvoudig te maken, je hoeft niets romig te kloppen of te zeven. Gebruik een bakvorm die goed sluit, want het beslag is vrij dun en loopt makkelijk door kieren.’Dit en nog meer gerechten uit haar nieuwe kookboek lees je in de nieuwe delicious. Shop hem nu!
Voorbereiding:20 minuten
oven / afkoelen1 uur 10 minuten
Totale tijd:1 uur 30 minuten
Dit recept en nog veel meer is te vinden in delicious. magazine nr. 2 'Het grote verwennummer' – februari 2021.
Recepten, styling, bereiding: Anna Jones. Fotografie: Issy Croker.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chocoladetaart met moscovadosuiker