aantal 20 | dessert, nagerecht, taart, zoet | familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, najaar, weekend, winter | frans |
Als bakken een erkende topsport was, dan vielen er met deze gracieuze taart vele prijzen te winnen. Ons jubileum vieren we met een tafel vol taarten, waar deze chocoladetaart subtiel schittert. Hij is rijk & romig, perfect voor de wintermaanden - en de feestdagen in het bijzonder. Begin minstens 1½ dag van tevoren aan dit recept. De taart is goed voor 20 puntjes, dus je weet wat je te doen staat. Trek je bladgoud uit de kast, tijd om deze beauty te bakken!
Voorbereiding:1 uur 20 minuten
Kooktijd:20 minuten
opstijven10 uur
Totale tijd:11 uur 40 minuten
*Vanillepasta koop je online of bij bakwinkels.
Acetaatfolie is een dikke plasticfolie.
Glucosestroop is een dikke zoete stroop.
Dun eetbaar bladgoud koop je per blaadje, online en bij een bakwinkel.
RECEPTEN: DELICIOUS., | FOTOGRAFIE: ERNIE ENKELAAR | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: YVONNE JIMMINK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chocoladetaart - délice - met bladgoud