aantal 10 | nagerecht | feestelijk, kerst, moederdag | |
De chocolade-pavlova is een van de favorieten op de redactie en echt een aanrader om te bakken!
Kooktijd:35 minuten
Oven1 uur 15 minuten
Totale tijd:1 uur 50 minuten
* Vincotto is is gemaakt naar een historisch boeren recept. In tegenstelling tot Aceto Balsamico heeft Vincotto maar 3,5% zuur. Het azijnmengsel is gemaakt van gekookte druivenmost van de blauwe druiven Trebbiano en Lambrusco en versterkt met natuurlijke vruchtenaroma’s. Te koop bij (Italiaanse) delicatessenwinkels. Ter vervanging kun je 1 eetlepel balsamicoazijn in het eiwitmengsel gebruiken, maar gebruik deze azijn niet om de pavlova te besprenkelen.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chocolade-pavlova met vincotto