aantal 12 | dessert, gebak, nagerecht, taart, zoet | familietijd, feestdagen, feestelijk, najaar, valentijn, weekend, winter | amerikaans |
Kun jij ook altijd lastig kiezen waneer het op zoet aankomt? Er zijn zó veel lekkere smaken om schitterende taarten mee te maken! Met dit showstuk ga je voor combineren in plaats van kiezen, want chocolade, karamel en nootjes passen uitstekend bij elkaar. De zoete, romige vulling krijgt een knapperige topping door de pecannootjes. Je geeft ‘m een extra royale draai met een bolletje ijs, pure magie!Begin op tijd aan dit recept, het deeg van de pecanpie heeft even nodig. Ook een heel goed idee: onze bananen-notencake met karamelsaus.
Kooktijd:3 uur
afkoelen7 uur
Totale tijd:10 uur
* Black treacle is lichte melassestroop, de stroop die overblijft na het maken van suiker. Te koop bij biologische supermarkten of online.
** Begin 1 dag van tevoren aan dit recept.
RECEPTEN, BEREIDING: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: CHRIS COURT | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | chocolade-karamel-pecanpie