aantal 16 | gebak, zoet | | amerikaans |
Na een paar kilo boter, suiker en chocolade ontwikkelde Rutger zijn ultieme brownierecept: 'Dat is nu al bijna 10 jaar geleden en ik ben er nog altijd net zo blij mee als toen.''Met een goede basis kun je variëren en dat heb ik voor deze variant ook gedaan. Het browniebeslag is gemarmerd met sinaasappelcheesecake en extra op smaak gebracht met kaneel. Ik denk dat dit mijn nieuwe favoriet wordt, want het is op en top comfortfood!'
Kooktijd:25 minuten
oven40 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
RECEPT: RUTGER VAN DEN BROEK | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: MAAIKE KOORMAN | BEREIDING: JACQUELINE PIETROWS.
Tip: Je kunt deze brownies het beste een dag eerder bakken, want de volgende dag zijn ze nóg lekkerder! En wil je gewone cheesecake-brownies maken, laat dan de sinaasappelrasp en de kaneel achterwegen.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | cheesecake-brownies met sinaasappel & kaneel van Rutger bakt