aantal 24 | zoet | weekend | |
Samen met Fairtrade hielden we eind november 2013 een bloggersevent. Na afloop van een dag luisteren en praten met inspirerende foodies, proeven, fotograferen en delen konden de bloggers met hun blog hierover meedingen naar de Max Havelaar-award, een reis naar de Fairtrade theeplantages in Sri Lanka én publicatie van het verslag van deze reis in delicious. Gelukkige was Maura met haar yellowlemontreeblog.
Kooktijd:15 minuten
Oven/koelen1 uur 20 minuten
Totale tijd:1 uur 35 minuten
* Neem je losse thee, dan moet je de thee wel nog beter fijnwrijven in een vijzel, ga dan van 1 theelepel uit.
Tekst en receptidee: Maura. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling gerechten: Désirée van Dijk. Foodstyling: Eke Mariën. Recept: Dosia Brewer. M.m.v. Fairtrade Max Havelaar
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | ceylon earl grey shortbread