aantal 4 | voorgerecht | weekend | |
Ceviche is hét nationale gerecht van Peru. Je gaart de vis daarbij in zuur. Kies vis die niet vettig, zacht of graterig is. Deze ceviche wordt - naast het limoensap - gegaard met ananas en sinaasappelsap. Lekker met de crispy tortillachips!Lees ook: van ceviche naar tiradito.
Kooktijd:50 minuten
Marineren1 uur
Totale tijd:1 uur 50 minuten
* Chipotle-puree is online te koop, maar het is wel lastig. Vervang evt. door sriracha, deze pittige chilisaus is bij supermarkten en online goed verkrijgbaar.
Dit recept komt uit My streetfood kitchen – meer dan 150 wereldgerechten | Jennifer Joyce | uitgeverij Good Cook | € 24,95 | ISBN 9789461431462
Recept en styling: Jennifer Joyce. Fotografie: Jean Cazals
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | ceviche van heilbot met ananas & chilipepersaus